Contact met Confetti & meer

Veel gestelde vragen

Wat zijn de contactgegevens van Confetti & meer

Confetti & meer

Jessica Dijkman

De Krim 7

3829 GC Hooglanderveen

0615076492

confettienmeer@outlook.com

 

 

Als ik een feestje hebt geboekt kan ik dan nog wijzigigen of anuleren?

Een kinderfeestje kan 1 maand vooraf kosteloos worden geannuleerd of gewijzigd daarna worden er kosten in rekening gebracht voor het aangeschaft materiaal. Is de jarige ziek zoeken we samen naar een oplossing zoals en andere datum.

 

Kan Confetti & meer advies geven over mijn bestelling

Uiteraard helpen we u graag met het kiezen van de door u te bestellen producten. Onze kennis van materialen en technieken kan u daarbij van dienst zijn. Als u twijfelt, bel of mail dan gerust.

Hoe kan ik betalen

Bij Confetti & meer kun je betalen met iDeal of een handmatige overboeking (vooraf betalen). Voor verzending van de producten brengt Confetti & meer verzendkosten in rekening. De verzendkosten binnen Nederland bedragen tot 10 kilo €6,95 en tot 13 kilo €13,25.
U kunt ervoor kiezen een pakket verzekerd te laten verzenden, de kosten bedragen dan €8,60 en €14,90.
De webwinkel weet niet of uw bestelling in een brievenbus past. Bij verzending weten we dat wel. Is dat het geval dan zijn de verzendkosten vaak lager. Het verschil storten wij terug op uw rekening.

Hoelang duurt een bestelling

Na betaling wordt iedere bestelling zo snel mogelijk aangeboden bij PostNL. (streven is binnen 2 werkdagen) PostNL bezorgt in de regel de volgende dag.
Confetti & meer is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.
Bestellingen via de pakketservice van PostNL worden 2 keer aangeboden. Daarna laat PostNL een afhaalbericht achter, en kun je de bestelling (gedurende drie weken) bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen.

Veelgestelde vragen over de werkwijze van Confetti & meer. Als u een bestelling bij ons doet, verzorgen we deze met aandacht. Hier leest u meer daarover.

.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

U kunt het pakket op afspraak in Hooglanderveen afhalen. In dit geval betaalt u geen verzendkosten.

Vragen?

Hier vinden jullie de veel gestelde vragen over de werkwijze van Confetti & meer.Als u een bestelling bij ons doet, verzorgen we deze met aandacht. Hier leest u meer daarover. Heeft u een andere vraag vul dan het contactformulier in.

Stuur ons een bericht