Algemene Voorwaarden

Op al onze leveringen, diensten en aanbiedingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Prijzen

Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Kinderfeestjes

Confetti & meer geeft altijd extra aandacht aan de jarige Job of Jet. Het gaat immers om de jarige en daarom zullen wij ervoor zorgen dat de jarige het stralende middelpunt wordt van het feestje. Zodat de jarige terug kan kijken op een fantastisch kinderfeestje. Alle prijzen zijn incl. locatie, 2x traktatie en begeleiding.

Wij hanteren een minimale van 5 feestvierders. Het maximum van een feestje is 10 kinderen.

Een uitgenodigd feestvierder kan ziek worden net voor het feestje of er kunnen andere last-minute wijzigingen zijn. Deze kosten worden niet gerekend en na betaling terug gestort. Wordt de jarige job zelf ziek verplaatsen we het feestje naar een andere mogelijke datum of een zaterdagochtend. 

Een geboekt feestje kan tot 3 weken voor het feestje kosteloos worden geannuleerd. Daarna moeten wij de gemaakte kosten in rekening brengen.

Reiskostenvergoeding

Binnen Amersfoort worden er geen reiskosten berekend. Buiten Amersfoort bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,45 per kilometer, met een maximale afstand van 30 kilometer. Gerekend vanaf Hooglanderveen (postcode 3829GC). Indien de afstand verder is dan 30 kilometer, neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen.

parkeerkosten worden doorbelast aan de klant.

 

Winkel bestellingen

Verzendkosten

Voor verzending van de producten brengt Confetti & meer verzendkosten in rekening. DE verzendkosten binnen Nederland bedragen tot 10 kilo € 6,95 en tot 13 kilo € 13,25.
U kunt ervoor kiezen een pakket verzekerd te laten verzenden, de kosten bedragen dan € 8,60 en € 14,90.
De webwinkel weet niet of uw bestelling in een brievenbus past. Bij verzending weten we dat wel. Is dat het geval dan zijn de verzendkosten vaak lager. Het verschil storten wij terug op uw rekening.

Betaling

Na een bestelling en betaling ontvang je een factuur per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.

Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. Bij Confetti & meer kun je betalen met iDeal of een handmatige overboeking (vooraf betalen). 

Levering

Na betaling wordt iedere bestelling zo snel mogelijk aangeboden bij PostNL. (streven is binnen 2 werkdagen) PostNL bezorgt in de regel de volgende dag.

Confetti & meer is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.

Bestellingen via de pakketservice van PostNL worden 2 keer aangeboden. Daarna laat PostNL een afhaalbericht achter, en kun je de bestelling (gedurende drie weken) bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen.

Retourneren

Je hebt recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dat houdt in dat je een product binnen 14 dagen na aflevering kunt retourneren.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is. Ze dienen tevens vooraf kenbaar gemaakt te worden aan Confetti & meer, confettienmeer@outlook.com

De verzendkosten voor retourneringen zijn voor rekening van de klant.

Na ontvangst van de retourzending zal Confetti & meer het betreffende bedrag zo snel mogelijk terugstorten op je bankrekening.

Aansprakelijkheid

De afgeleverde artikelen bezitten die eigenschappen die je op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kun je schriftelijk of per e-mail (confettienmeer@outlook.com) aan mij voorleggen.

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Confetti & meer kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is Confetti & meer is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

Confetti & meer is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Confetti & meer zo spoedig mogelijk worden aangepast.

Confetti & meer kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

Confetti & meer is nooit aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan jou, aan zaken van jou, aan gezinsleden, aan zaken van gezinsleden, aan derden of zaken van derden.

Privacy-statement

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Confetti & meer gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

Vragen

Confetti & meer streeft naar tevreden klanten. Vragen of klachten over de producten van Confetti & meer zijn altijd welkom en ontvang ik graag per e-mail: confettienmeer@outlook.com

Geschillen

Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Confetti & meer partij is, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. Confetti & meer en de klant zullen pas dan een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.

Confetti & meer
Jessica Dijkman
confettienmeer@outlook.com
06-15076492

KVK nr: 65075684