Terug naar kinderfeestje

Glitter & Glamour feest

Is jou jarige dol op verkleden, make up en eruit zien als een Topmodel, dan is het Glitter & Glamour feestje echt wat voor haar. 

Start van het feestje

Het feestje start met zingen voor de jarige, kadoos uitpakken, cupcakes versieren en ranja drinken.

Wat gaan we doen op het Glamour foto kinderfeestje?

De dames beginnen met het maken van hun eigen ontwerp te maken op een een T-shirt met textielstiften en er zijn een heleboel sjablonen om te zorgen dat elk shirt uniek wordt. Daarna lakken we je nagels in een prachtige kleur! Er is keuze genoeg. Met oogschaduw en mascara laten we je er prachtig uit zien. Je lippen worden versierd met sprankelende lipgloss. De haren nog even in de glitter en jullie zijn klaar om te verkleden.

Zoveel kinderen goed in de make-up krijgen is veel werk. Wij vinden het dan ook erg leuk als ouders willen helpen om er voor te zorgen dat de meiden er op en top uit zien.

Make-up goed! Haren goed! Kleding goed!
Als echte fotomodellen nemen jullie plaats voor op de rode loper en Smile KLIK!!! jullie als ouders kunnen heel veel foto’s gaan nemen.

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Glitter & Glamour kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 uur.
Minimaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen.
De kosten voor Glamour foto kinderfeestje zijn € 13,50 per persoon inclusief cupcakes, onbeperkt limo en zakje chips 

Vanaf welke leeftijd?

Het Glitter & Glamour kinderfeestje is voor kinderen vanaf een leeftijd van 5 jaar. 

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet Glitter & Glamour kinderfeestje. De kosten zijn dan € 18,00 per persoon en het feestje duurt 3 uur. Bij het compleet  kinderfeestje krijgen de kinderen voor of na het feestje pannenkoeken ( 2 p.p.) en een ijsje..

 

Boek hier dit feestje

Het was een top feestje de meiden hebben het fantastisch gehad, dankjewel Jessica voor de organisatie – Karin Poldervaart moeder van Merlinn