Terug naar kinderfeestje

Spa feest

Bij Confetti & meer en Geknipt voor jou!!! kun je een Spafeestje boeken echte dametjes vanaf 7 jaar die het leuk vinden om te samen te tutten met vriendinnen.

In dit feestjes proosten we eerst op de jarige met ranja en smullen we cupcakes. Daarna gaan we met textielstiften badslippers versieren. Als de slippers gekleurd zijn krijgen de dames een badjurkje aan, tegen bescherming van de kleding met alle crèmes. Als de dames er helemaal klaar voor zijn gaan we eerst het gezicht reinigen en daarna verzorgen met een masker. De handen en voeten gaan in een badje en worden verzorgd met heerlijke crèmes

Tijdens het intrekken van alle crèmes kan er lekker worden gebladerd in tijdschriften. Daarna worden de nagels mooi gelakt en de haren gevlochten, de dames zijn weer herboren na dit heerlijke ontspannen feestje.

Dit feestje boek je voor € 125,00 het feestje duurt tussen de 2 en 2,5 uur. Het feestje is alleen mogelijk op zaterdagmiddag in de even weken in kapsalon Geknipt voor jou!!! We starten om 13:30.

Boek hier het feestje