Verschillende Locaties 

Confetti & meer werkt samen met Bijzondere Gasten.

( Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Bijzonder Gasten klik dan hier)

Inmiddels beschikken we dan over 3 locaties waar het kinderfeestje kan worden gehouden.

We stemmen de locaties af op de leeftijd van de jarige  zodat de beleving optimaal wordt.

Hiernaast vinden jullie een beschrijving van de beschikbare locaties en mogelijkheden.

Kinderbelevingscentrum de Vathorst

Als je de Kookstudio in het
Kinderbelevingscentrum De Vathorst binnenkomt, krijg je direct zin om neer te ploffen in één van de gezellige hoekjes. Doe dat gerust! En je kind? Die zie je het komende uur niet meer terug. Die heeft namelijk een diepe duik in de ballenbak genomen of is in de boomhut aan het klimmen en klauteren.De medewerkers van de Kookstudio zullen je op je wenken bedienen. Van lobbige cappuccino’s tot dampende munttheetjes. En ja, je ruikt het goed… er is net vers lekkers gebakken.Nodig gezellig bekenden uit om eindelijk eens bij te praten terwijl de kinderen ongestoord hun gang kunnen gaan. Of zoek een stil hoekje waar je in alle rust naar de vissenkom kunt staren of je met een boek uit onze uitleenkast terug kunt trekken. Iedereen is welkom!
De medewerkers die je zo liefdevol bedienen in de kookstudio zijn in dienst van Bzzzonder Werkt. Deze mensen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en hebben hun plekje gevonden in de Koostudio waar ze met heel veel plezier hun talent ontwikkelen..

Soos in Hart van Vathorst 

Confetti & meer maakt gebruik van de jongerenruimte in Hart van Vathorst. In deze ruimte zit je onder de kerk en biedt het de de mogelijkheid om niet gestoord te worden tijdens jou feestje.
Er is een keuken, dartbord, pooltafel en een heerlijke zit bank. Er is een geluidsinsstaltie aanwezig dus een gezellig muziekje is zo aangezet. Deze ruimte is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Theater de Kamers

Theater De Kamers is een markante evenementenlocatie in Vathorst. Op deze bijzondere plek is theater de bron van inspiratie voor alle activiteiten en evenementen die we hier ontplooien. Confetti & meer kan gebruik maken van de verschillende ruimtes. Alle ruimtes zijn huiselijk aangekleed en dus ideaal voor een kinderfeestje te vieren. Theater de Kamers beschikt over een grote tuin waar de kinderen even kunnen rennen en spelen.

Natuurboerderij de Brinkhorst

Natuurboerderij de Brinkhorst is de enige natuurboerderij (kinderboerderij) in de wijk Amersfoort Vathorst – Hooglanderveen. Natuurboerderij de Brinkhorst bestaat uit een kinderboerderij voor kinderen uit de omgeving, er wordt educatie gegeven voor de kinderen uit de omgeving en basisscholen en het is een locatie voor dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Het erf en de gebouwen zijn als kinderboerderij tijdens de openingstijden te bezoeken en de rest van het terrein is openbaar wandelgebied.
Bij de kinderfeestjes maakt Confetti & meer gebruik van het leslokaal en de boerderij

Atelier Confetti & meer

In ons omgebouwde garage is het Atelier van Confetti & meer. Deze bevindt zich in Hooglanderveen. In het Atelier vinden het kinder- en tiener atelier, workshops voor volwassen en de verkoop en ophaal locatie van het knutselmaterialen plaats.
Nieuwsgierig? kom een keertje kijken!